Hoe werkt het?

1/3

Filter op type energiegebruik

Selecteer het type energiegebruik waarvan u de projecten wilt zien. Bij het selecteren van een type worden de projecten op de kaart van dat type getoond. U kunt ook een tweede en een derde type selecteren. De gekleurde cirkels op de kaart geven de kleur van het daarbij behorende energiegebruik.

2/3

Filter op type energieproject

Selecteer het energie-onderwerp waarvan u de projecten wilt zien. Bij het selecteren van een type worden de projecten op de kaart van dat type getoond. U kunt ook meerdere types selecteren.

3/3

De projecten op de kaart

De iconen met een cirkel in een enkele kleur zijn actief in het bij de kleur horende type energiegebruik. De iconen met meerdere kleuren in de cirkel zijn actief in meerdere types energiegebruik. Een getal in een cirkel geeft aan dat er zich meerdere projecten in die omgeving bevinden. Door op een cirkel met een getal te klikken worden de onderliggende projecten getoond. Het onderste icoon met de 3 lagen wordt getoond wanneer een project meerdere energietypes bevat (bijvoorbeeld zon en waterstof).

Niet meer laten zien

Start

JURIDISCHE DISCLAIMER ROYAL DUTCH SHELL PLC

U verlaat nu de website van Shell in Nederland.

De link die u hebt geselecteerd verwijst naar een website die niet is gecontroleerd door Royal Dutch Shell plc of een lid van de Shell Group. De informatie en het materiaal op de gekoppelde website worden op geen enkele manier door Royal Dutch Shell plc, noch enig ander lid van de Shell Group bevestigd, aangenomen, gecertificeerd of op enige andere manier gevalideerd. Hieronder vallen de sponsor van de website en eventueel beleid en eventuele activiteiten en diensten die op de website worden aangeboden, door enige adverteerder op de website of die aan de website is verbonden.

Bedankt voor uw bezoek aan de website van Shell in Nederland.

Ga verder